Ett varv runt solen har gått och kvällen är här för att fira in det nya året!
2019, vart skall vi börja, året som har innehållet allt mellan himmel och jord hos oss på Henriksberg! Nu sitter vi här och blickar tillbaka på vad som har vart det absolut bästa under året, årets självklara vinnare utom alla tvivel är: NI! Utan er underbara gäster hade vårt år inte vart lika magiskt som det har varit! Alla era leenden, kärlek, glädje och dans har förgyllt vårar år! Så det ända vi vill säga är, TACK!
Kvällen till ära kommer givetvis börja med Nyårssupé, en grym trerätters middag för att starta igång kvällen på absolut bästa sätt.
Den fullständiga menyn hittar ni längre ner på sidan.
Så nu styr vi i ordning världens bästa Nyårsfest för att tacka alla er som har varit här under årets gång!
Så skippa julkläderna och kom och festa av er all Julmat för här skall det dansas överallt och ingenstans! Henrik har lovat att snurra skivorna så att dansgolvet och mixerbordet glöder av dans och kärlek!
Stans troligtvis gladaste barpersonal har fyllt upp sin arbetsplats för ett hejdundrans party så att kylarna och hyllorna inte räcker till, allt för att ni skall ha den bästa kvällen och fira in det nya året på det absolut bästa sättet!
Biljetter till denna storslagna fest kommer att släppas inom kort.
Ålder: 18år
Biljetter – 200kr
Hoppas vi syns!
Gott Nytt // Henriksbergs personalen
Supémeny: 499/p
FÖRRÄTT
•Crème Vichyssoise med kräftstjärtar, gräddfill och dill Serveras med vitlöksbröd
•Klassisk oxfilecarpaccio med pinjenötter och hyvlad parmesan
•Lyxig toast skagen med stenbitsrom
•Vegetarisk rödbets- och polkabetscarpaccio med pinjenötter och hyvlad parmesan
VARMRÄTT
•Ungsbakad torskrygg med potatiscrème Serveras med kräftstjärtar och ett dillsmör
•Örtstekt kalvfile med potatisgratäng Serveras med vit sparris och rödvinssås
•Vegetarisk risotto på blandad skogssvamp, parmesan, rostade valnötter och en tryffelvinägrett
EFTERRÄTT
Crème brûlée med skogsbär
För bokning:
ring 031-24 82 00